mama coaching

Elke mama is uniek, daar ben ik van overtuigd!. Iedere mama heeft haar eigen behoeftes, moeilijkheden, gekkigheden en kwaliteiten. En elk gezin is uniek, een unieke samenstelling van persoonlijkheden met een eigen dynamiek. Niet te vergelijken met een andere mama, niet te vergelijken met een ander gezin.

Als je zwanger bent wordt je begeleid door de verloskundige, als de baby er is wordt de ontwikkeling van je kind goed in de gaten gehouden op het consultatiebureau maar wie kijkt er naar jou?

Als mama coach luister ik naar jouw verhaal. Samen met jou kijk ik naar wat jij in jouw gezin nodig hebt om weer lekker in je vel te zitten. Door middel van gesprekken, oefeningen en werkvormen onderzoeken we in alle rust waar je tegenaan loopt en wat je dromen zijn. We werken aan je zelfvertrouwen en vergroten je zelfkennis. Ik houd je een spiegel voor en help jou ontdekken wat maakt dat jij niet lekker in je vel zit en ik laat je zien en ervaren wat een prachtig persoon vol kwaliteiten je bent. Mijn persoonlijke ervaring als mama gecombineerd met mijn pedagogische kennis en jarenlange ervaring vormen een belangrijke basis voor mijn begeleiding. Integer, rustig, empathisch en soms ook prikkelend en confronterend. Ik help jou om concrete plannen te makken om belemmerende patronen te doorbreken en begeleid jou bij de stappen die je zet op weg naar jouw persoonlijke doel. No-nonsens en doelgericht.

Vervolgens ga je in je eigen omgeving aan de slag met alle inzichten en plannen uit de sessies. Dat vraagt van jou de wil om iets te veranderen in je leven en daar ook echt iets voor te doen. Niets gaat vanzelf, verandering vraagt om aandacht, energie en tijd. Ik begeleid je en sta naast je totdat je merkt dat je er klaar voor bent om zelf verder te gaan. Bruisend en genietend van jouw prachtige gezin!

 

samen kijken we naar wat jij in jouw gezin nodig hebt om weer lekker in je vel te zitten.